Online Webshop - VoordeelOptiek Oostwold

FAQ-6

Bevalt het bestelde product niet of heeft u een klacht ?
Consumenten die artikelen via onze website kopen hebben een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van het bestelde artikel.
Deze bedenktijd, ook wel zichttermijn genoemd begint één dag nadat u het product heeft ontvangen.
Binnen deze bedenktijd mag u de koop terugdraaien door het product mits onbeschadigd, indien mogelijk in de originele verpakking terug te zenden incl. indien ontvangen het gratis cadeau artikel behorende bij uw aankoop.
 Het product dient wel vrij van gebruikssporen te zijn, en de producten dienen niet in de uitgezonderde artikelenlijst te zijn vermeldt.
 Retourneren inclusief ons ingevuld retourformulier/ retourkaart of Herroepingsformulier, en een afschrift van de aankoopfactuur welke u per E-Mail heeft ontvangen.
 Cadeau artikelen welke niet worden teruggestuurd bij een retourzending worden in mindering gebracht van de retourbetaling.
 Retourzendingen bij voorkeur aangetekend verzenden !

Wij betalen u z.s.m. maar altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourzending het gehele aankoopbedrag retour. De door u te maken retourportokosten worden niet vergoedt!
Klik HIER om het Herroepingsformulier te downloaden. Daarna printen, invullen en aan ons retourneren  - Uitzonderingen -

Voordeel Optiek geeft geen geld terug voor brillenglazen omdat die speciaal voor u zijn gemaakt.
Dit geldt ook voor andere artikelen welke speciaal voor u persoonlijk zijn gemaakt en/ of ontworpen zijn.
Als u ervoor kiest om een nieuwe bril incl. de glazen terug te sturen, dan worden deze glazen niet door ons teruggenomen/ terugbetaald.
Teruggezonden artikelen mogen uiteraard niet gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, en mogen geen gebruikssporen vertonen.
Voordeel Optiek accepteert ook geen artikelen waarvan de sluitzegels van de verpakking verbroken zijn of waarvan de blisterverpakking werd geopend.
De (retour) verzendkosten zijn voor rekening consument, en worden niet vergoedt.

Voldoet uw retourzending aan deze voorwaarden, dan zal Voordeel Optiek uw aankoopbedrag van de goederen binnen 14 dagen op uw rekening terugstorten.


Klachtenafhandeling

Heeft u een klacht over een ontvangen product of over onze onderneming ?
Of bent u ontevreden over de manier waarop wij u behandelen? Dan kunt u een klacht indienen.
Meldt uw klacht bij voorkeur per e-mail, formuleer daarin duidelijk en volledig uw klacht, wij nemen dan uiterlijk binnen 14 dagen contact met u op.

Voordeel Optiek hanteert een tevredenheidsgarantie van ruilen of retour binnen 14 dagen.
Komen we er samen niet uit, dan kunt u de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk inschakelen.
Meer hierover kunt u lezen in onze Algemene Voorwaarden (artikel 16)