Online Webshop - VoordeelOptiek Oostwold

✓ Zijkapjes veiligheid

Zijbescherming voor "normale brillen"

Uit het oog van veiligheid is het bij veel werkzaamheden of toepassingen aan te raden of soms zelfs verplicht om zijbescherming aan de bril te hebben.
Goed getest en aan te bevelen zijn alle zijkapjes gemaakt van polycarbonaat, dit materiaal wordt ook voor industriële beschermbrillen gebruikt.Montage instructie voor Keuze -6- en -9-  
artikelnr: 41315020-1720
artikelnr. 41315110-1720
 
Steek het uiteinde van de brilpoot door de rubberring (linker afb.) en trek daarna de rubberring naar buiten (middelste afb.) en leg deze in de hiervoor aanwezige gleuf (rechter afb.)
Controleer of de rubberring goed vastzit, de brilpootjes kunnen nu open en dicht worden geklapt.
Twee kleuren
Helder transparant, en grijs/ transparant
Geschikt voor kunststof en metalen brillen en brillenpootjes tot maximaal 12 mm. breed en is daardoor op vele maten brilmonturen te gebruiken. Voor randloze- glasbrillen, kleine brillen en brillen met dunne brilpootjes is dit model echter niet geschikt.Als extra ook bescherming tegen invallend licht
De grijs getinte zijbescherming filtert tevens invallend zijlicht.(artikelnr. 41315110-1720)Bescherming
De polycarbonaat zijbeschermingen bieden een hoge veiligheid en worden daarom ook in allerlei bedrijven gebruikt en voorgeschreven als bescherming.
Afhankelijk van de werkzaamheden is nog meer afscherming soms noodzakelijk en dient daarom individueel te woorden aangepast.
Voor bescherming tegen mechanisch impact is een speciaal veiligheidsmontuur met veiligheidsbrillenglazen aan te raden, hiervoor is een normaal montuur en brillenglazen niet sterk genoeg.
Ook indien u zich wilt beschermen tegen gevaarlijke vloeistoffen, zuren, logen en dampen