Online Webshop - VoordeelOptiek Oostwold

✓ Korting

Scroll naar beneden voor de voorwaarden en regels.
kortingscode
Voordeel Optiek Korting- of Actie codes
Hoe verkrijgt en gebruikt u een korting- Actie of (bon)code ?
Deze kan vermeldt staan op onze homepagina, of u heeft van ons een kortingsbon met een code met uw bestelling meegezonden gekregen bij een eerdere bestelling.kwantumkorting

Kwantumkorting
Heeft u van een bepaald artikel meer nodig dan een standaard afname, mail ons dan eerst voor een offerte.
Wij geven u dan per e-mail een vrijblijvende offerte.

Kortingsbonnen en kortingscodes
 • Kortingsbonnen en kortingscodes kunnen alleen online gelijktijdig met uw nieuwe bestelling worden verzilverd, vergeten de code in te vullen of niet correct ingevulde codes worden niet achteraf alsnog door ons verrekend of terugbetaald !
 • Niet ingevulde kortingscodes worden niet naderhand alsnog verrekend, korting is alleen geldig op nieuwe online orders en niet op reeds eerder bestelde artikelen.
 • Per bestelling is slechts 1 kortingcode of actiecode te gebruiken, meerdere en andere kortingscodes kunnen niet gelijkertijd worden gebruikt.
 • Gebruikt u wel meerdere, zoals bijvoorbeeld een gratis artikel plus een actiecode, dan wordt het gratis artikel daardoor een normaal te betalen artikel.

Wat moet u doen om in aanmerking voor een korting te komen?
 • Voer de kortingscode exact over op de NAW pagina in de kolom "kortingscode", let op hoofd- en kleine letters en controleer of de code nog geldig is.
Kortingscode: FANKORTING

Kortingscode: Terugkeer_korting

Ontvang 5% korting op uw online aankopen vanaf  € 50.=
Kortingscode is niet nodig, wordt vanzelf toegepast.

Ontvang 5% korting op uw online aankopen vanaf  € 200.=

Kortingscode: EIND

Ontvang € 5.= korting
Geldig t/m 31 december 2019 vanaf een online goederenbedrag van75 euro

Kortingscode: SINT
Betaal geen handling fee (korting € 3.95)
Geldig t/m 5 december 2019 vanaf een online goederenbedrag van 50 euro
Actiecode: NBB

Alleen te gebruiken voor pakketpost welke NIET door de brievenbus past, en u niet wilt dat de bezorger deze bij de buren aanbiedt indien u niet thuis bent.
De extra kosten hiervoor bedragen 0,50 eurocent.

Actiecode: VERZENDING

Betaal geen handling fee (korting € 3.95)
Geldig t/m 31 december 2019 vanaf een online goederenbedrag van 50 euro

Voordeel Optiek is gerechtigd zonder verdere aankondiging een kortingscode of actie te beëindigen en/ of ongeldig te verklaren.
Zie de aanvullende Voorwaarden zoals omschreven op deze pagina.voorwaarden

Kortingscode, kortingactie en gratis verzending

Voorwaarden voor het inwisselen van actiecodes voor korting, het verkrijgen van korting en gratis verzending.

In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden zijn deze korting- en actiecode(s) voorwaarden van toepassing op het gebruik van kortingscodes en kortingsacties die u worden aangeboden door VoordeelOptiek Oostwold.(www.voordeeloptiek.nl) Door gebruik te maken van deze kortingscodes of acties stemt u in met de toepasselijkheid van de geldende voorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven.

 • Deze voorwaarden zijn van toepassing op korting- en actiecodes (zowel electronische als gedrukte kortingscodes) en cadeau acties die worden aangeboden door VoordeelOptiek en/of voordeeloptiek.nl
 • Iedere korting- actiecode kan bestaan uit een nummercode, een tekstcode, of een combinatie hiervan. Om een code te gebruiken dient u de door u geselecteerde producten in het "winkelmandje" te plaatsen. Tijdens het betaal/ bestelproces vult u in het vak korting- actiecodede exacte code in.
 • De aard, duur en vervaldatum van een aanbieding en overige specifieke gebruiksvoorwaarden gelden gelden voor een bepaalde periode en kunnen zonder verdere aankondiging door VoordeelOptiek worden gewijzigd of beeindigd.
 • Een korting- of actiecode is gedurende een bepaalde periode geldig, na verval/ beeindiging van deze periode kan de code niet meer worden gebruikt.
 • Korting- en actiecodes uitgegeven door Voordeel Optiek zijn uitsluitend online inwisselbaar bij aankopen bij voordeeloptiek.nl en kunnen enkel tijdens het bestellen van artikelen worden ingezet, ze kunnen NIET met terugwerkende kracht worden ingeleverd of verrekend.
 • De korting- en actiecode geldt op alle producten in de webshop, tenzij bij het artikel of de korting- actiecode anders wordt aangegeven. De code's gelden ook op reeds afgeprijsde artikelen.
 • De Kortingscode geldt enkel over het goederenbedrag exclusief de verzend- of handelingskosten.
 • Korting- en actiecodes kunnen niet voor openstaande bestellingen worden gebruikt.
 • Indien een Kortingscode gebruikt wordt voor producten waarvan de prijs onder de kortingscode waarde ligt, vervalt de kortingscode waarde die onbenut blijft. Deze wordt dus niet opnieuw uitgegeven.
 • Kortingscodes (waardes) zijn niet inwisselbaar voor geld.
 • Kortingscodes kunnen gekoppeld zijn aan een door VoordeelOptiek bepaald bestedingsbedrag.
 • Het is niet toegestaan Korting- of Actiecodes op welke wijze ook te gebruiken voor commercieële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegegeven.
 • Korting- en actieacties zijn geldig zolang deze vermeldt staan op onze site, de geldigheidsdatum niet is verstreken, en zijn alleen geldig bij online bestellingen via deze site.

Gratis verzending, voorwaarden en uitsluitingen.
 • Gratis verzending is alleen geldig voor standaard verzending, u de order online bestelt en betaalt.
 • Gratis verzending is NIET van toepassing voor verzekerd, aangetekend, onder rembours of verzending buiten Nederland, ongeacht het aankoopbedrag.
om meer te lezen over de verzending.


Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over het gebruik van de Kortings- codes of acties of problemen heeft bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice.