Online Webshop - VoordeelOptiek Oostwold

Digitale PD meter "HUREN" voor twee dagen

Huur een PD meter en meet zelf uw pupilafstand

Digitale PD meter "HUREN" voor twee dagen
Digitale PD meter "HUREN" voor twee dagen
Digitale PD meter "HUREN" voor twee dagen
Digitale PD meter "HUREN" voor twee dagen
Digitale PD meter "HUREN" voor twee dagen
Digitale PD meter "HUREN" voor twee dagen
60.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodePD-HR
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Artikel is op Voorraad
Om brillenglazen te bestellen en te laten slijpen in uw bril is behalve de glassterkte ook de PD (pupilafstand) nodig om een correcte bril te maken.
Bestelt u via onze website nieuwe brillenglazen nadat u deze PD-meter heeft gehuurd en aan ons geretourneerd, dan ontvangt u binnen twee week na aflevering van deze brillenglazen € 10.= retour op uw bankrekening.
Een PD meter is het apparaat wat gebruikt wordt door oogartsen en opticiens om nauwkeurig uw PD te kunnen meten.

De PD meter die u bij ons kunt huren (of kopen) is een gebruiksklaar, stevig, accuraat en simpel in gebruik apparaat, waarmee het meten van uw PD binnen 30 seconden gedaan kan worden.
Een engelstalige gebruiksaanwijzing wordt met de PD-meter meegezonden.


Mensen die multifocale glazen nodig hebben (zoals varifocalen en bifocalen), raden we altijd aan om een monoculaire PD waarde te laten meten.
De monoculaire PD is de afstand van elke pupil naar het midden van de neusbrug en wordt opgeschreven met 2 getallen. Het hebben van deze waarden helpt het garanderen dat de glazen correct in het montuur geplaatst gaan worden.
Op bovenstaande afbeelding is de Rechter PD 30 mm. en de Linker PD is 32 mm., opgeteld 62 mm. dit is de totale PD waarde.
De PD meter stelt u in staat om PD metingen te doen voor alle familieleden, kennissen, vrienden, buren en collega's. Stelt u zich eens voor hoe weinig de kosten per persoon zullen zijn en de uitstekende waarden dit zal geven.

Huur of koop deze digitale PD (PupilDistance) meter en meet exact uw pupilafstand op.

Aan u de keuze: huren of kopen:
 • Of u nu huurt of koopt, onze PD meters geven gegarandeerd zeer nauwkeurige resultaten.

HUREN:
 • Als u kiest voor verhuur, dan kan de PD meter gebruikt worden voor een periode van 2 volle dagen, waarna de PD meter wordt geretourneerd. Extra dagen zijn mogelijk voor 5,- euro per dag. Verhuur kost € 20.=  en is inclusief uitgaande verzendkosten.

KOPEN:
 • Het kopen van de PD meter gaat u eveneens € 60.= kosten (verzendkosten inbegrepen). Dan is het apparaat van u en kunt u het gebruiken wanneer en zo vaak als u maar wilt.


PD Meter Huren, Huurovereenkomst

Hoe werkt dit huren?
U kunt deze digitale en makkelijk bedienbare PD-meter bij ons huren, u betaald een bedrag aan borg en wij verzenden de PD-meter zonder verdere kosten per aangetekende post naar uw huisadres.
De huurperiode is twee kalenderdagen en daar vragen we een vergoeding van € 20 voor, in deze € 20 zijn ook onze aangetekende verzendkosten inbegrepen.

Via de tracktrace van PostNL kunnen we zien wanneer de PD-meter bij u is afgeleverd. U heeft vanaf deze afleverdag nog twee kalenderdagen de tijd om de meting(en) te verrichten en te retourneren.
Houdt u de meter langer dan twee kalenderdagen dan wordt er voor elke extra dag een extra bedrag van € 5.= aan huur in rekening gebracht.


Stuurt u de PD meter weer naar ons retour, dan geldt de dag dat u de meter bij POSTNL of DHL aanbiedt als de inleverdag.

Retourneer de PD meter ALTIJD AANGETEKEND  incl. gebruiksaanwijzing en batterij in de verpakking waarin u deze ook heeft ontvangen naar het adres welke bij de PD-meter is ingesloten.

Indien u dit namelijk als standaard post verzendt en de PD-meter raakt dan zoek of beschadigd tijdens transport dan is dit voor uw eigen risico en wordt er geen borg aan u terugbetaald.
Dit voorkomt u door de PD-meter aangetekend te verzenden, retourneringskosten zijn voor uw rekening (€ 8,60 PostNL of € 7,25 verzekerd)

Uitleg en voorbeeld van een huurperiode:
U plaatst op dinsdag een order voor de huur en betaalt dit via iDeal. Wij zien op woensdag dat de betaling op onze rekening is bijgeschreven en wij verzenden op dezelfde woensdag de PD-meter per aangetekende post naar uw adres.
PostNL of DHL zal deze dan op donderdag bij u aanbieden.
U heeft nu twee kalenderdagen de tijd om de metingen te verrichten, de ontvangstdag (donderdag) is de eerste dag, en de opvolgende dag (vrijdag) is de tweede dag.
Om extra kosten te voorkomen dient u de PD-meter uiterlijk op deze tweede dag, de vrijdag weer naar ons te retourneren.

Berekening voorbeeld en terugbetaling borgsom restant:
 • Stel u heeft de meter op donderdag ontvangen en u stuurt deze de vrijdag erna weer naar ons terug;
 • wij ontvangen de meter dan weer op zaterdag;
 • wij controleren de meter op beschadiging en de werking, is de meter in goede staat dan verrekenen wij de huurperiode met de borgsom;
 • er is € 60.= betaald, huurperiode twee dagen is € 20.= wat een terugbetaling geeft van € 40 euro;
 • dit terug te ontvangen bedrag wordt binnen enkele dagen erna weer op uw rekening teruggeboekt.

Zou u niet op vrijdag retourneren, dan heeft u pas op maandag weer de gelegenheid om de meter bij PostNL aan te bieden, dat zijn drie extra kalenderdagen waarvoor € 15.= extra in rekening wordt gebracht op de borgsom en ontvangt u nog maar € 25.= retour.


Overige bepalingen:
 1. Krijgen we de PD-meter kapot terug of er is zichtbaar iets anders mee gebeurt dan een normale PD-meting ook dan volgt er geen terugbetaling van de borgsom, en wordt er bovendien een extra schade nota aan u verzonden.
 2. Verstuur de meter altijd in de verpakking terug waarin u deze ook heeft ontvangen.
 3. Stuurt u de PD-meter niet op tijd terug dan wordt er voor elke kalenderdag dat u de meter in uw bezit heeft € 5.= in rekening gebracht.
 4. Wilt u de PD meter niet retourneren? Uw borg wordt dan als aankoop betaling geregistreerd en is dan uw eigendom is geworden.
Indien u de PD-Meter huurt gaat u akkoord met deze bepalingen en huurovereenkomst.

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal