Online Webshop - VoordeelOptiek Oostwold

Alpine Fly Fit, oordopjes voor reizen

Geen last van omgevingslawaai en oorsuizen

Alpine Fly Fit, oordopjes voor reizen
9.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Alpine
ArtikelcodeALPFF
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Levering zolang onze voorraad strekt
Ontspannen op reis
Lange vluchten zijn vaak onplezierig. Krappe beenruimte, droge lucht en door het monotone achtergrondlawaai is vliegen ook nog eens erg vermoeiend. Bovendien hebben veel mensen last van luchtdrukverschillen tijdens het stijgen en dalen. De speciale FlyFit oordoppen maken uw vliegreis een stuk aangenamer. Ze dempen het achtergrondlawaai waardoor u fit en relaxed op de plaats van bestemming aankomt. De speciale filters zorgen ook voor betere drukregulatie wat oorpijn tijdens stijgen en dalen kan voorkomen. Ook de stewardessen van de KLM gebruiken de flyfit tijdens het vliegen.
alpine flyfit oordopjes


Alpine FlyFit ™
De gele filters in onze Alpine FlyFit™ oordopjes dempen het hinderlijke omgevingsgeluid. Bovendien reguleren ze drukverschillen zodat je daar minder last van hebt tijdens het stijgen en dalen van een vliegtuig.
Onze oordopjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor past het oordopje zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan. Dat vergroot het draagcomfort aanzienlijk. Als het nodig is, kun je de oordopjes aanpassen aan de vorm van je oor. Lees hiervoor goed de gebruiksaanwijzing.
Productomschrijving
De oordopjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor past het oordopje zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan. Dit zorgt ervoor dat het draagcomfort vergroot wordt. Ook kunnen de oordopjes aangepast worden aan de vorm van je oor.

Ze zijn makkelijk te reinigen met Alpine Clean, of handwarm water en zeep. Goed en regelmatig schoonmaken verlengt de gebruiksduur.
In vogelvlucht
  • Dempt storende omgevingsgeluiden.
  • Rust tijdens lezen en slapen
  • Voorkomt zware vermoeidheid tijdens het reizen.
  • Minder last van hinderlijke drukverschillen.
  • Perfecte pasvorm, geen druk in en op het oor.
  • Geen afgesloten gevoel.
  • Steekt niet uit het oor.
  • Gaat lang mee.
  • Bevatten geen siliconen

Onderhoud
Alpine FlyFit™ oordopjes kun je reinigen met handwarm water en zeep. Aanbevolen wordt een speciale reinigende en desinfecterende vloeistof Alpine Clean©. Goed en regelmatig schoonmaken verlengt de gebruiksduur.


Uitsluitingsvoorwaarden.
Vanwege hygiene e.d. zijn al deze Alpine artikelen uitgesloten voor retournering of ruiling.
Indien u een order plaatst gaat u hiermee automatisch akkoord.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review