Online Webshop VoordeelOptiek Oostwold

BRILLEN

bepaal uw bril sterkte
Meer of extra vergroting nodig, kijk dan eens bij onze collectie loepen, klik HIER  Leesbrilsterkte bepalen, klik HIER voor een testkaart, en print deze uit op uw printer.

Kies uit lookovers, normale leesbrillen, opvouwbare, aparte leesbrillen en diverse leeshulpen. Kijk ook eens bij de groep "zonbescherming", klik HIER voor een zonne-leesbril.

De standaard "kant en klaar" leesbrillen hebben slechts een beperkte garantie en kunnen niet worden gedeclareerd voor zorgverzekering vergoeding.
Een nieuwe bril is altijd even wennen voor de ogen, dit kan een aantal dagen duren, om optimaal met de nieuwe bril te kunnen zien raden we aan om de bril te laten stellen in onze winkel of bij een opticien naar keuze.
De standaard "kant en klaar" leesbrillen hebben slechts een beperkte garantie en kunnen niet worden gedeclareerd voor zorgverzekering vergoeding,

Een montuur met glazen op receptsterkte is wel met normale garantie en kan bij de verzekering worden gedeclareerd.

Klik HIER voor een overzicht van de zorgverzekering vergoedingen voor aankoop van brillen en contactlenzen, en pas meteen online nieuwe brilmonturen.

Klik HIER voor een overzicht van de zorgverzekering vergoedingen voor aankoop van brillen en contactlenzen, en pas meteen  online nieuwe brilmonturen. U wordt doorgelinkt naar een andere pagina.