Online Webshop - VoordeelOptiek Oostwold

✓ Verzending

Informatie over: Verzend- handelingskosten en toeslagen.

Onze standaard leveringen worden verzonden met PostNL brievenbuspost en DHL pakketpost.

Wij rekenen voor alle leveringen in binnen en buitenland een vast tarief aan handelingskosten.
Er wordt per bestelling € 3.95 Handling fee* in rekening gebracht. Dit is ongeacht order- gewicht, prijs of formaat.

*Handling fee ?
U betaalt eenmalig per bestelling een standaard bedrag voor handelingskosten (op de factuur aangeduidt als "Handling fee"), onder deze kosten vallen diverse werkzaamheden en kostenposten, o.a.:
  • Verwerking van bestellingen naar fabrikanten en diverse toe-leveranciers en groothandels;
  • Orderbevestigingen verwerken vanuit fabrikanten, toe-leveranciers en groothandels voor een snelle levertijd van uw bestelling;
  • Overheadkosten zoals: onderpand / algemene kosten / personeelskosten / huisvesting;
  • Het uitzoeken sorteren van producten in ons magazijn van de verschillende leveranciers;
  • Boekhoudkosten, website kosten, reclame kosten, verpakkingsmateriaal e.d.

De hoogte van de Handling fee (handelingskosten) bedraagt voor alle bestellingen ongeacht het bestelbedrag welke binnen Nederland (nationaal) en internationaal worden bezorgd € 3.95
Voor internationale (buitenlandse) bestellingen worden de handelingskosten extra belast met een bijdrage (toeslag) in de verzendkosten'

Voor Zone1 landen is deze toeslag € 6,05 (ca. 2 tot 5 bezorgdagen)
Voor Zone2 landen is deze toeslag € 8,05 ca. 5 tot 7 bezorgdagen)
Voor Zone3 landen is deze toeslag € 12,05 (ca. 7 bezorgdagen)
Indien u kiest voor verzekerd verzenden binnen NL dan wordt er ook voor Nederlandse zendingen een toeslag van € 4,50 via PostNL, en € 3,30 via DHL berekend.

Internationaal
Zone1 landen zijn: Austria, Belgium, Germany, Great Brittain, Denmark, France, Italy, Luxemburg en Sweden
Zone2 landen zijn: Spain, Ireland, Finland en Portugal
Zone3 landen zijn: Greece en Norway


Indicatieve leveringstijden binnen de Benelux
Uw bestelling wordt binnen Nederland, België en Luxemburg geleverd in het aangegeven aantal dagen. De levertijd kan afwijken door de gekozen betalingsmethode, beschikbaarheid in ons magazijn, productsoort of door feestdagen.
Weergegeven levertijden zijn indicatief, er zijn geen rechten aan te ontleden.

Bestelling op
Verwachte levertijd
Maandag
1 - 3 werkdagen
Dinsdag
1 - 3 werkdagen
Woensdag
1 - 3 werkdagen
Donderdag
1 - 3 werkdagen
Vrijdag
1 - 4 werkdagen
Zaterdag
2 - 4 werkdagen
Zondag
2 - 3 werkdagen

PostNL
Standaard brievenbuszendingen worden in de meeste gevallen binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.
Aangetekend Pakketpost; wanneer u niet in de gelegenheid bent het pakket persoonlijk in ontvangst te nemen zal de bezorger een bericht achterlaten wanneer het pakket nogmaals zal worden aangeboden.
Na de tweede afleverpoging is het pakket af te halen bij het dichtstbijzijnde postkantoor (Nederland) of PostNL afhaalpunt (België). PostNL levert van maandag tot en met zaterdag in Nederland en België.

DHL en DPD
DHL/ DPD bezorgt uw pakket in de meeste gevallen binnen 2 tot 4 werkdagen.
Bij de eerste bezorgpoging levert DHL/ DPD uw pakket bij u af.
Na een mislukte afleverpoging ontvangt u een notificatie met instructies. DHL/ DPD levert van maandag tot en met zaterdag in Nederland, in België niet op zaterdag.
Bent u echter na meerdere aflever pogingen niet thuis dan stuurt DHL/ DPD het pakket na ca. 1 week aan ons retour.
TIP ! Kies voor extra gemak zelf een DHL afhaallocatie in uw buurt zodat u niet thuis hoeft te blijven en het pakket kunt halen wanneer het u uitkomt.

Uitzonderingen
Beschikbaarheid van een product
In sommige gevallen zal het product van uw keuze niet leverbaar zijn vanuit ons magazijn in Oostwold. Wanneer dit het geval is zullen we het artikel van een ander magazijn laten komen. Houdt u er rekening mee dat de aflevering van uw bestelling hierdoor ongeveer 3-5 werkdagen extra in beslag neemt.
Is het artikel helemaal niet op voorraad dan wordt dit bij de importeur/ fabrikant besteld en kan de levering tot maximaal 30 dagen worden vertraagd.


Feestdagen
Wij vragen uw begrip voor vertragingen in verband met feestdagen. Wij streven naar maximaal één werkdag extra levertijd.Let op: de bezorgservice die u kiest bij het plaatsen van uw bestelling is een voorkeur. Deze voorkeur wordt zoveel mogelijk door ons gerespecteerd, maar het is mogelijk dat door omstandigheden een andere pakketdienst dan uw voorkeur wordt gebruikt. Wij informeren u hier in dit geval over via de verzendbevestiging die u per e-mail ontvangt.


Kortingcode en Bonus artikelen
GRATIS** (promo) cadeau artikel  of een speciaal bonus artikel met een sterk gereduceerde prijs bij uw online order vanaf een bepaald aankoopbedrag ....

**GRATIS is alleen geldig voor via deze site online bestelde en betaalde bestellingen. Voor orders die anders worden geplaatst  -telefonisch, e-mail of persoonlijk in onze winkelvestiging is dit niet van toepassing.

Verkeerd opgegeven adres, geweigerd of niet afgehaald bij Servicepoint
Indien aflevering op het door u opgegeven adres wordt geweigerd of niet mogelijk is vanwege een niet correct door u opgegeven adres of anderzijds verkeerde gegevens en de zending moet daardoor nogmaals door ons worden verzonden, dan worden de extra door ons te maken verzendkosten aan u doorberekend. Deze extra kosten dienen indien ze aan u worden berekend in het vooruit te worden voldaan voordat we de tweede keer weer verzenden, van toepassing zijn de normale verzendtarieven volgens opgave postverzender zonder korting.
Wilt u de order niet nogmaals ontvangen, dan betalen wij u het aankoopbedrag retour, minus onze werkelijk gemaakte verzendkosten en de standaard handlingkosten.
Dit geldt voor alle orders ongeacht het aankoopbedrag, ook indien gratis verzending op uw order van toepassing was.
Wordt een order niet afgehaald bij een servicepoint dan gaat deze na een bepaalde tijd naar ons retour, wij betalen u dan alleen het goederenbedrag retour, de door ons gemaakt verzendkosten en handlingkosten worden dan niet vergoedt.

Alle leveringskosten en tarieven zoals hier vermeldt voor binnen en buitenland gelden alleen indien de order online via deze website is aangemaakt en voldaan, orders die via een andere weg worden aangeboden betalen het normale verzendtarief. Over de werkelijke verzendprijs en de door ons gekozen wijze van verzending is niet te corresponderen. Indien u een order plaatst gaat u akkoord met de door ons vastgestelde verzend- handlingkosten en verzendwijze.

Wilt u de order zelf afhalen vanaf ons filiaal in Oostwold, bestel deze dan online via iDeal of een andere betaalmethode en kies bij verzending voor afhalen in Oostwold op afspraak.