Home     Ronde randloze bril incl. brillenglazen informatie
Ronde randloze bril incl. brillenglazen informatie

Ronde randloze bril incl. brillenglazen informatie


Ronde randloze bril incl. brillenglazen informatie


Frame van titanium of RVS metaalInformatie


Artikelcode: RR-GB

  • Productinformatie

Ronde brillen zijn tegenwoordig chique en extravagant

Harmonieus en buitengewoon:
Ronde brillen maken een zelfverzekerd en low-key fashion statement.
Geen wonder dat opvallende persoonlijkheden, fan zijn van deze onderscheidende stijl.
De blik van John Lennon was omlijst door zijn ronde nikkel frame, die zorgde voor een ware cultstatus en de Lunor bril van Apple oprichter Steve Jobs was rond en randloos.

De ronde frame stijl is vooral populair onder individualisten die liever dingen doen op hun eigen manier, en hun doelen nooit uit het oog verliezen. Apple oprichter Steve Jobs droeg een paar ronde brillen, die een iconische deel van zijn algehele look werd.
De brillen zijn van lichtgewicht betaflextitanium zonder scharnieren dat zorgt voor een discrete, esthetische look


Leverbare montuurkleuren, modellen en prijzen ter indicatie, er is meer mogelijk ook in modellen met normale scharnieren.


Glasbril monturen, de beschikbare kleuren o.a:
- Donkerblauw
- Lichtblauw
- Rosegold
- Geelgoud
- Zilver
- Zwart


De brillenglazen zijn rond van vorm, de glasdiameter mag uzelf aan ons doorgeven. Een glasdiameter van 42 tot ca. 46 mm. is het meest gevraagd.
Aanzet/ montage van de brilpootjes/ neusbrug is bij de kleine glazen op de middenlijn, bij een grotere glasdiameter wordt de aanzet ca. 5 mm. hoger geplaatst.
Montage van de brillenglazen is middels kunststof U-busjes.

Brillenglazen op sterkte
De brillenglazen worden in kunststof hi-index 1.6 of hoger geleverd, de prijs hiervan is afhankelijk van de benodigde glassterkte en uitvoering.
Geef de glassterkte, de uitvoering (unifocaal. bifocaal of multifocaal) en een eventuele glaskleuring op in uw offerte aanvraag evenals de gekozen montuurmateriaal (RVS of Titanium)
Ook is de PD (pupilafstand) voor ons belangrijk en indien u ook de glasdiameter al weet, dan ook deze graag meteen opgeven.


Aan de voorbeelden op deze pagina en modelweergave brilmontuur zijn geen rechten te ontleden en dient louter ter indicatie. Low Budget multifocaal zijn basis glazen met een smal verte en leesdeel. Glazen met een breder kijkgebied zijn prijziger.
Wilt u weten wat uw brillenglazen kosten? Mail ons dan uw receptsterkte en de eventuele wensen zoals kleuringen, glasmerk e.d.en u ontvangt een vrijblijvende offerte.