Home     Drivewear Rx Enkelvoudig index 1.5 P/Pr.
Drivewear Rx Enkelvoudig index 1.5 P/Pr.

Drivewear Rx Enkelvoudig index 1.5 P/Pr.


Speciale brillenglazen voor het autorijden overdag, (levering is per paar)€ 240.00


Levering ca. 14 dagen

Glasbehandeling*

Inslijpkosten*Artikelcode: OS-DW15

  • Productinformatie

TRANSITIONS & POLARISEREND, EEN COMBINATIE VAN TWEE KRACHTIGE TECHNOLOGIEËN

Transitions Drivewear zonnebrillen combineren twee van de meest geavanceerde technologieën die in de hedendaagse brillenglasindustrie te vinden zijn: de Transitions® fotochromatische technologie en de NuPolar® polarisatietechnologie.
Transitions Drivewear brillenglazen veranderen van een geelgroene in een koperkleurige tint en vervolgens in een donkerroodbruine kleur, afhankelijk van de hoeveelheid licht.
Bij weinig licht of bij bewolking nemen de Transitions Drivewear brillenglazen een geelgroene tint aan, die meer contrast creëert en ervoor zorgt dat de ogen zoveel mogelijk nuttige lichtinformatie ontvangen.
'S NACHTS NIET GEBRUIKEN
Transitions Drivewear brillenglazen zijn, evenals gewone zonnebrillen, ontwikkeld voor het rijden overdag bij daglicht en dienen dus niet ’s nachts gedragen te worden.  
Transitions Drivewear glazen worden nooit helemaal helder en zijn voor avond en nachtelijk gebruik in het verkeer te donker getint.
Wanneer er weinig licht is, nemen ze een geelgroene kleur aan, die veel contrast creëert en ervoor zorgt dat de ogen zoveel mogelijk nuttige lichtinformatie ontvangen.  

DE KRACHT VAN POLARISATIE
De polarisatietechnologie van Transitions Drivewear betekent een grote doorbraak in het gebruik van polarisatie. Efficiënte polarisatie treedt normaal alleen op wanneer de brillenglazen heel donker zijn. Transitions Drivewear brillenglazen gebruiken echter een zeer efficiënte polarisator, die perfect polariserende eigenschappen bezit met een zeer contrasterende lichte kleur. Hierdoor profiteren brillendragers ook van de visuele voordelen van polarisatie wanneer de brillenglazen niet extreem donker zijn. Dit kon alleen bereikt worden door de polarisatietechnologieën naar een nog hoger plan van uitzonderlijke prestaties en lichttransmissie te tillen. Transitions Drivewear brillenglazen zijn altijd en in alle omstandigheden gepolariseerd.

ACHTER DE VOORRUIT
De meeste fotochromatische brillenglazen reageren op UV-licht terwijl de voorruit van de auto bijna 100% van het UV-licht blokkeert. Een van de unieke en speciale kenmerken van Transitions Drivewear brillenglazen is dat ze achter de voorruit van de auto donker kleuren, omdat ze in staat zijn om zowel op zichtbaar als op UV-licht te reageren.

Wanneer de brillenglazen aan zichtbaar licht worden blootgesteld nemen ze een koperkleurige tint aan, die veel automobilisten de prettigste kleur vinden voor achter het stuur.  Dit is geen verrassing aangezien de kleur van Transitions Drivewear brillenglazen ontwikkeld is om te veel licht te neutraliseren en stoplichten goed zichtbaar te maken door de rood- en groentinten te accentueren. De koperkleurige tint kan ook de diepteperceptie verbeteren.


IN HELDERE LICHTOMSTANDIGHEDEN EN BUITENSHUIS
Buitenshuis worden Transitions Drivewear brillenglazen zowel door UV- als door zichtbaar licht geactiveerd en kleuren ze donkerroodbruin. Deze kleur is ontwikkeld om te veel licht zorgvuldig te filteren en de ogen nog beter te beschermen tegen fel licht.  De bruine kleur van de brillenglazen zorgt voor een zeer goede kleurherkenning, waarbij de nadruk ligt op het accentueren van groentinten. Aangezien groentinten het meest voorkomen in het natuurlijke landschap zorgen deze brillenglazen voor een fantastische visuele beleving.Deze kunststof Drivewear (index 1.50) glazen worden per paar geleverd

Specificaties Unifocaal:
  • Leverbereik negatief: Sferisch 0.00 t/m - 6.00 dpt.
  • Leverbereik positief: Sferisch 0.00 t/m + 6.00 dpt.
  • Leverbereik cilinderwaarde:  0.00 t/m 4.00 dpt.
  • Prismatische correcties zijn niet mogelijk in deze glazen
  • Materiaal index 1.50 is ALLEEN geschikt voor RANDBRILLEN van METAAL, KUNSTSTOF of TITANIUM, (Niet voor glasbrillen, nylor, strip of rimbrilllen)


Glasbehandeling/ coating:
Inclusief krasvast en superontspiegeld aan beide zijden.(Satin HMC)
Optioneel is Anti-Statisch, Vuilwerend en waterafstotend (Satin Plus HMC)
Receptsterkte:
De brillenglazen worden bij de glasfabrikant besteld en worden daar op de benodigde glassterkte gemaakt en geleverd.
Dat betekent dat wij over de benodigde glassterktes dienen te beschikken.
U kunt uw glassterkte gegevens online invullen, maar u kunt ook een foto maken van uw recept of oude aankoopnota en deze vervolgens nadat u de brillenglazen online heeft besteld apart aan ons mailen.