Ray-Ban Round zonnebril

Ray-Ban brillen, online paskamer, bril onlineray ban
In 1937 introduceert de Amerikaanse firma Bausch & Lomb een model zonnebril, speciaal gemaakt voor de US Air Force. Ze ontwerpen een zonnebril die zowel functioneel als stijlvol is. De Ray-Ban Aviator is geboren. De hoge kwaliteit en populariteit zorgen ervoor dat de Amerikaanse luchtmacht de bril al snel uitroept tot de officiële pilotenbril van de USAF.

Nadat de Amerikaanse generaal Douglas MacArthur tijdens de Tweede Wereldoorlog gefotografeerd wordt met een Ray-Ban Aviator, wordt de bril ook buiten het leger bij het grote publiek populair. Vanaf dat moment richt Bausch & Lomb zich met de Ray-Ban zonnebrillen ook op de consumentenmarkt.

In 1952 introduceert Ray-Ban de klassieke en iconische Wayfarer. De Ray-Ban modellen worden door een aantal Amerikaanse beroemdheden, zoals Marilyn Monroe, Audrey Hepburn en zelfs John F. Kennedy, onmiddellijk omarmd.

Door de jaren heen zijn de Ray-Ban zonnebrillen in een enorm scala aan films en series te zien, en is het merk als modeartikel niet meer weg te denken. Grote films en series zoals onder andere Top-Gun, Breakfast at Tiffany’s, The Blues Brothers en Miami Vice zorgen voor enorm veel exposure. Daarnaast waren er ook veel muzieksterren die graag gezien werden met een mooie Ray-Ban zonnebril. Ondermeer Joe Strummer, Roy Orbison, Billy Joel en Slash hebben meegeholpen aan het stoere imago van Ray-Ban. Door de vele publiciteit vanuit de media en door de enorm hoge kwaliteit van de producten is Ray-Ban uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste zonnebrilmerken ter wereld.

Ray-Ban Round metall RB3447

Ray-Ban Round metall RB3447

RB3447 029 Ons laatste aanbiedings model. Op is OP !


Nog 1 exemplaar leverbaar

129.00

€ 94.95