✓ Verzendkosten


Informatie over: Verzend- handelingskosten en toeslagen.

Onze standaard zendingen worden verzonden met PostNL brievenbuspost en DHL pakket-of brievenbuspakket.
Past het pakket door de brievenbus dan gaat dit via PostNL, DPD of DHL
Verzending binnen NL is gratis, mits de levering door uw brievenbus past, en bij een groter pakket indien u kiest voor aflevering op een DHL Servicepoint adres.
Bij andere verzendmethoden is er afhankelijk van de verzendwijze sprake van een  prijstoeslag.
Er wordt altijd € 3.95 Handling fee* in rekening gebracht. Dit is ongeacht order- gewicht, formaat of verzendwijze

*Handling fee?
U betaalt eenmalig per bestelling een standaard bedrag voor handelingskosten (op de factuur aangeduidt als "Handling fee"), onder deze kosten vallen diverse werkzaamheden en kostenposten, o.a.:
  • Verwerking van bestellingen naar fabrikanten en diverse toe-leveranciers en groothandels;
  • Orderbevestigingen verwerken vanuit fabrikanten, toe-leveranciers en groothandels voor een snelle levertijd van uw bestelling;
  • Overheadkosten zoals: onderpand / algemene kosten / personeelskosten / huisvesting;
  • Het uitzoeken sorteren van producten in ons magazijn van de verschillende leveranciers;
  • Boekhoudkosten, website kosten, reclame kosten e.d.

De hoogte van de Handling fee (handelingskosten) bedraagt voor alle bestellingen ongeacht het bestelbedrag welke binnen Nederland (nationaal) en internationaal worden bezorgd € 3.95
Voor internationale (buitenlandse) bestellingen worden de handelingskosten extra belast met een bijdrage (toeslag) in de verzendkosten'

Voor Zone1 landen is deze toeslag € 6,05
Voor Zone2 landen is deze toeslag € 8,05
Voor Zone3 landen is deze toeslag € 12,05
Indien u kiest voor verzekerd verzenden binnen NL dan wordt er ook voor Nederlandse zendingen een toeslag van  € 3.30 berekend.

Internationaal
Zone1 landen zijn: Austria, België, Germany, Denmark, France, Italy, Sweden
Zone2 landen zijn: Spain, Finland, Luxemburg, Portugal
Zone3 landen zijn: Greece, Great BritainIndicatieve leveringstijden binnen de Benelux
Uw bestelling wordt binnen Nederland, België en Luxemburg geleverd in het aangegeven aantal dagen. De levertijd kan afwijken door de gekozen betalingsmethode, beschikbaarheid in ons magazijn, productsoort of door feestdagen.
Weergegeven levertijden zijn indicatief, er zijn geen rechten aan te ontleden.

Bestelling op
Verwachte levertijd
Maandag
1 - 3 werkdagen
Dinsdag
1 - 3 werkdagen
Woensdag
1 - 3 werkdagen
Donderdag
1 - 3 werkdagen
Vrijdag
1 - 4 werkdagen
Zaterdag
2 - 4 werkdagen
Zondag
2 - 3 werkdagen

PostNL
Standaard brievenbuszendingen worden in de meeste gevallen binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.
Pakketpost; wanneer u niet in de gelegenheid bent het pakket persoonlijk in ontvangst te nemen zal de bezorger een bericht achterlaten wanneer het pakket nogmaals zal worden aangeboden.
Na de tweede afleverpoging is het pakket af te halen bij het dichtstbijzijnde postkantoor (Nederland) of PostNL afhaalpunt (België). PostNL levert van maandag tot en met zaterdag in Nederland en België.

DHL en DPD
DHL en DPD bezorgen uw pakket in de meeste gevallen binnen 2 tot 4 werkdagen op een servicepoint of huisadres.
Voor een kleine toeslag wordt het pakket niet bij een Servicepoint maar verzekerd alleen op uw huisadres bezorgd.

Bij de eerste thuisbezorgpoging levert DHL/ DPD uw pakket af bij u indien u thuis bent of eventueel bij uw buren wanneer u niet thuis bent.
Na een mislukte afleverpoging ontvangt u een notificatie met instructies. Hiermee kunt u een nieuwe levering plannen of het pakket laten bezorgen bij een DHL of DPD Parcelshop. DHL en DPD leveren van maandag tot en met zaterdag in Nederland, in België niet op zaterdag.
TIP ! Kies voor extra gemak zelf een DHL of DPD afhaallocatie in uw buurt.

Uitzonderingen
Beschikbaarheid van een product
In sommige gevallen zal het product van uw keuze niet leverbaar zijn vanuit ons magazijn in Oostwold. Wanneer dit het geval is zullen we het artikel van een ander magazijn laten komen. Houdt u er rekening mee dat de aflevering van uw bestelling hierdoor ongeveer 3-5 werkdagen extra in beslag neemt.

Feestdagen
Wij vragen uw begrip voor vertragingen in verband met feestdagen. Wij streven naar maximaal één werkdag extra levertijd.

Let op: de bezorgservice die u kiest bij het plaatsen van uw bestelling is een voorkeur. Deze voorkeur wordt zoveel mogelijk door ons gerespecteerd, maar het is mogelijk dat door omstandigheden een andere pakketdienst dan uw voorkeur wordt gebruikt. Wij informeren u hier in dit geval over via de verzendbevestiging die u per e-mail ontvangt.


Kortingcode en Bonus artikelen
GRATIS** (promo) cadeau artikel of een bonus artikel voor een sterk gereduceerde prijs bij uw online order vanaf een bepaald aankoopbedrag ....

**GRATIS is alleen geldig voor via deze site online bestelde en betaalde bestellingen. Voor orders die anders worden geplaatst  -telefonisch, e-mail of persoonlijk in onze winkelvestiging is dit niet van toepassing.


Verkeerd opgegeven adres, geweigerd of niet afgehaald bij Servicepoint
Indien aflevering op het door u opgegeven adres wordt geweigerd of niet mogelijk is vanwege een niet correct door u opgegeven adres of anderzijds verkeerde gegevens en de zending moet daardoor nogmaals door ons worden verzonden, dan worden de extra door ons te maken verzendkosten aan u doorberekend. Deze extra kosten dienen indien ze aan u worden berekend in het vooruit te worden voldaan voordat we de tweede keer weer verzenden, van toepassing zijn de normale verzendtarieven volgens opgave postverzender zonder korting.
Wilt u de order niet nogmaals ontvangen, dan betalen wij u het aankoopbedrag retour, minus onze werkelijk gemaakte verzendkosten en de standaard handlingkosten.
Dit geldt voor alle orders ongeacht het aankoopbedrag, ook indien gratis verzending op uw order van toepassing was.
Wordt een order niet afgehaald bij een servicepoint dan gaat deze na een bepaalde tijd naar ons retour, wij betalen u dan alleen het goederenbedrag retour, de door ons gemaakte verzendkosten en handlingkosten worden dan niet vergoedt.

Alle leveringskosten en tarieven zoals hier vermeldt voor binnen en buitenland gelden alleen indien de order online via deze website is aangemaakt en voldaan, orders die via een andere weg worden aangeboden betalen het normale verzendtarief. Over de werkelijke verzendprijs en de door ons gekozen wijze van verzending is niet te corresponderen. Indien u een order plaatst gaat u akkoord met de door ons vastgestelde verzend- handlingkosten en verzendwijze.

Wilt u de order zelf afhalen vanaf ons filiaal in Oostwold, bestel deze dan online via iDeal of een andere betaalmethode en kies bij verzending voor afhalen in Oostwold op afspraak.